Latviešu režisors radījis klipu igauņu deju mūzikas zvaigznēm «Popidiot»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klips jaunajam hītam «Friday’s Revenge» tapis sadarbojoties ar Baltijas Filmu un Mediju skolu Tallinā. Tā režisors ir Pauls Ķesteris (22), bijušais grupas «Double Faced Eels» bundzinieks, kurš BFM studē kinomākslu kopā ar jauniešiem no visas Baltijas.

Nule tapušais klips ir Paula debija mūzikas video jomā. Bez viņa šajā projektā vēl tika iesaistīti: režisora asistente Ieva Norvele, producente Sigrīda Sāga, producenta asistents Tomass Miniotass, operators Juhans Malmsteins, operatora asistents Kārlis Jaunzems, montāžas režisore Helēna Takina, mākslinieki Ēve Ormison un Helelīss Hoim, kā arī horeogrāfe Linda Vahere. Par gana atraktīvo klipa aktieru atlasi bija atbildīga Aira Korta.

Grupa «Popidiot» šogad Igaunijas mūzikas ierakstu apbalvošanas ceremonijā ieguva četras balvas – kā «Labākā popgrupa», par «Labāko klipu» (dziesmai «Hanging on Fridays»), kā «Labākie elektroniskās mūzikas mākslinieki» un arī kā «Gada mākslinieki».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu