Latviešu seriāla «UgunsGrēks» trešā sezona ir klāt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar, 8.februārī, pie TV3 skatītājiem atgriezās seriāls «UgunsGrēks» ar tā trešo sezonu. Scenārija autori, gatavojoties seriāla varoņu tikšanās reizei ar skatītājiem, bija sarūpējuši daudz dažādus un negaidītus pārsteigumus!

Jaunajā «UgunsGrēks» sezonā uzzināsiet, ko varoņi gatavi darīt naudas dēļ, kādēļ nonāk līdz prāta un jūtu aklumam un kā tas nākas, ka viņi attopas uz slidenā izvēles ceļa? Skatītāji saņems atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem un būs arī tikšanās ar jauniem varoņiem.

Iepazīsimies - Viktorija un Fēlikss!
Pētersona viesnīcā ierodas Viktorija un Fēlikss – jauka meitene un pagaidām vēl noslēpumiem apvīts vīrietis. Iepazīsimies tuvāk ar katru no jaunpienācējiem – Viktorija ir jauka, vienkārša un strādīga meitene no daudzbērnu ģimenes, kura savu ikdienu pavadījusi laukos. Līdz šim viņai pat sapņos nav rādījies, ka dzīvi sagriezt kājām gai-sā var viena vienīga tikšanās, viens pārpratums, viens negaidīts darba piedāvājums... Viktorija liks uz kārts visu – jūtas, dzīvi, stingrākos principus un pat savu ķermeni. Jaunās sievietes tēlā iejutīsies Latvijas Nacionālā teātra aktrise Inga Misāne.

Bet jaunais vīrietis Fēlikss pagaidām ir visai noslēpumains - viņš savā dzīvē visvairāk ilgojas pēc ģimenes, savstarpēji uzticības pilnām attiecībām un patiesas sirsnība. Vēl nav skaidrs vai jaunajā «UgunsGrēks» sezonā Fēliksam izdosies atrast sirdsmieru un piepildījumu Pētersonu viesnīcā. Viņš un Leons ir līdzīgi kā divas ūdens lāses. Šo tēlu atveido tas pats Leons - Ģirts Ķesteris.

Jaunā sezona jaunās meldijās.
Trešā «UgunsGrēks» sezona sākas ne tikai ar negaidītiem sižetiskiem pavērsieniem, bet arī ar jaunu muzikālo pavadījumu un arī seriāla vizuālo noformējumu. Jaunās dziesmas mūzikas autors ir Gints Stankevičs un vārdus sacerējis Guntars Račs. Seriāla skatītāji pamanīs arī vizuālas izmaiņas seriāla noformējumā. «UgunsGrēks» radošā komanda parūpējusies, lai jaunā sezona sāktos ar pārsteigumiem, pārmaiņām un svaigām noskaņām!

Skatītākais seriāls skaitļos.
Pagājušajā gadā «UgunsGrēks» bijis Latvijā mīlētākais un iecienītākais seriāls un to kopumā skatījušies 1 617 300 skatītāju, vienai sērijai vidēji sekojuši 216 400 skatītāju.* Par aizvadītā gada visskatītāko sēriju kļuvusi 3.novembra epizode, kad Serafima paziņoja, ka ir Leona bērna māte, bet Gunārs nāca klajā ar ziņu, ka grib šķirties no Ritas. Kopš tiem laikiem daudz kas mainījies un ne viens vien pārsteigums vēl gaidāms jaunajā sezonā. Nenokavējiet to!

Skatītākā seriāla «UgunsGrēks» jaunā sezona jau no 8.februāra darba dienās 20:20 tikai TV3!
Prieks kopā būt!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu