Latviešu «sprīdīši» atgriežas no Īrijas un sapelnīto naudu ieguldīs biznesā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kāda ģimene devusies pretēji plūsmai un pēc divu gadu dzīves Īrijā atgriezušies Latvijā. Šī ģimene sevi salīdzina ar sprīdīšiem, kas devušies pasaulē laimi meklēt, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums «De facto».

Sprīdītim dodoties pasaulē bija mērķis sapelnīt lielo naudu, pārnākt mājās un uzcelt pili. Līdzīgi rīkojušies arī kādi divi uzņēmīgi jaunieši Māris un Marika. Pirms diviem gadiem viņi devās peļņā uz Īriju, bet tagad atgriezušies, lai sāktu savu biznesu šeit.

Ģimene skaidro, ka pārcelšanās uz Īriju bija kā jauna pieredze un jauns piedzīvojums, taču ģimene zinājusi, ka brauks atpakaļ. Jaunieši stāsta - jau uzreiz zinājuši, ka brauks atpakaļ, jo meitai būs jāsāk iet 1.klasē.

Ģimene Latvijā ir mazliet vairāk nekā nedēļu un visiem jau ir plāni, ko iesākt tālāk. Īrijā sapelnīto naudu viņi plāno ieguldīt biznesā Latvijā.

Ko par dzīvi Īrijā un plāniem Latvijā stāsta «sprīdīši», skaties «De facto» sižetā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu