Latviešu un dāņu mūziķi ar panākumiem koncertē Dubajā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pūšaminstrumentu ansamblis «Carion», kurā kopā muzicē latviešu un dāņu mūziķi, nupat atgriezies no panākumiem bagātas koncertturnejas, kuras galvenais notikums bija piedalīšanās prestižajā «Masterseries» koncertu ciklā Dubajā, Apvienotajos Arābu Emirātos.

Šo ekskluzīvo koncertsēriju organizē Dubajas Koncertapvienība un tās patrons ir Šeihs Ahmeds bin Saīds Al Maktums. Šajā konceru sezonā Dubajas ievērojamākājā klasiskās mūzikas ciklā bez «Carion» uzstājas arī tādas klasiskās mūzikas zvaigznes kā Parīzes kamerorķestris, «King Singers», Londonas klavieru trio un citi.

«Muzicēt Dubajas klausītājiem bija īpašs notikums. «Masterseries» organizatori var atļauties uz saviem koncertiem uzaicināt jebkuru pasaules mākslinieku un mums ir prieks, ka viņi izvēlējās tieši mūs. Šķiet, ka mūsu uzstāšanās klausītājus patiesi saviļņoja, jo tūlīt pēc koncerta saņēmām uzaicinājumu viesoties Dubajā atkal pēc diviem gadiem», tā «Carion» pārstāvis Egīls Šēfers.

Bez latviešu klarnetista E. Šēfera «Carion» sastāvā muzicē arī obojists Egils Upatnieks un dāņu mūziķi Dora Seres (flauta), Deivids Pālmkvists (mežrags) un Nīls Anderss Vestens Lārsens (fagots).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu