Latvietes un Holivudas zvaigznes mīlas dēka (310)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Holivudas zvaigznei Stīvenam Sīgalam bijušas attiecības ar latvieti, raksta žurnāls «Kas Jauns».

Anita ir Latvijas dāma, kura pirms daudziem gadiem pārcelusies uz dzīvi Vācijā, bet joprojām viesojas Latvijā, jo Jūrmalā viņai ir īpašums.

Ar slaveno Holivudas zvaigzni viņa iepazinusies 2000. gadā Minhenē kādā kafejnīcā.

«Kafejnīcā vienīgā brīvā vieta bija pie mana galdiņa. Viens piesēžas man klāt, skatos - vai dieniņ', cik ļoti līdzīgs Stīvenam Sīgalam. Es viņam to saku, viņš atbild: «Es arī esmu Stīvens Sīgals.» Tā mēs iepazināmies,» atceras Anita.

Anitas angļu valodas zināšanas bijušas sliktas, bet Sīgals ir nedaudz apguvis Austrumu valodas. Starp citu, abu kopīgām interesēm mutvārdu valoda tik svarīga nebija, raksta «Kas Jauns».

Tā sākās viņu attiecības, tiekoties laiku palaikam gandrīz gadu.

Anita Sīgalu raksturo kā labu mīlnieku, jo viņš ir amerikānis un 90% amerikāņu esot augstā līmenī, ko nevarot teikt par vāciešiem, jo tos jāprec tikai naudas dēļ.

Anita Sīgalu sen nav satikusi, bet viņas Maskavas draudzene teikusi, ka Sīgals viesojies Maskavā un neizskatoties labi.

Slaveno aktieri pavada skandalozas tiesas prāvas saistībā ar seksuālo uzmākšanos. Anita, komentējot Sīgala raksturu, saka, ka «viņš nav no labajiem.»

Komentāri (310)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu