Latvietis stājas pretī britiem, kuri protestē pret imigrantiem (179)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kāds Latvijas piederīgais Lielbritānijā pievērsis sev uzmanību, stājoties pretī cilvēkiem, kas Lielbritānijas pilsētā Bostonā protestēja pret imigrantiem, ziņo «Bostonstandard.co.uk».

34 gadus vecais Mārtiņš Zāģers draudzīgi aprunājies ar protestā iesaistītajiem. Pēc tam, kad vīrietis no Latvijas uzklausījis viņu iemeslus protestam, viņš sacīja, ka strādā Bostonā, maksā nodokļus un apgūst angļu valodu.

Saruna noslēdzās ar rokas paspiešanu vienam no protestētājiem.

Vēlāk Zāģers, runājot ar britu mediju, skaidrojis: «Problēma šeit ir tā, ka daži angļi nestrādā, jo ir pārāk slinki.»

Viņš atsaucās uz savu pieredzi un klāstīja, ka pilsētā vairāki darba devēji dotu priekšroku iebraucējiem, jo viņi ir raduši «strādāt smagāk».

«Es mēģinu runāt angliski, jo esmu jūsu valstī, un es cenšos darīt labu Anglijai,» vīrietis no Latvijas skaidrojis britu medijam.

«Es nesaprotu cilvēkus, kuri atbrauc uz šejieni un saka, ka viņiem angļu valoda nav vajadzīga. Bet es nesaprotu arī cilvēkus, kuri šeit protestē un dzīvo uz pabalstiem.»

Viņš neuzskata, ka tas ir godīgi.

Komentāri (179)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu