Latvijā ar koncertu uzstāsies grupa «OneRepublic» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

12.novembrī hallē «Arēna Rīga» uzstāsies viena no šobrīd pasaulē aktuālākajām ASV poproka grupām «OneRepublic».

Latvijas skatītājiem klātienē būs iespējams novērtēt grupas dziesmas «Apologize», «Stop and Stare», «Good Life», «All the Right Moves», «If I Lose Myself», «Feel Again», «Counting Stars» un citas.

«Native» turnejas laikā OneRepublic viesosies vairāk kā piecdesmit pasaules lielākajās pilsētās un par vienu no savām pieturvietām ir izvēlējusies arī Rīgu. Grupa sev līdzi atvedīs iespaidīgu skaņas, gaismas un skatuves aprīkojumu, radot iespēju Latvijas skatītājiem baudīt visaugstākās klases koncertšovu.

OneRepublic 2002.gadā dibinājuši skolasbiedri Raiens Teders (Ryan Tedder) un Zaks Filkinss (Zach Filkins). Grupā darbojas arī Drjū Brauns (Drew Brown), Brents Kacls (Brent Kutzle) un Edijs Fišers (Eddie Fisher).

Pasaules slavu «OneRepublic» atnesa 2007.gads un sadarbība ar producentu Timbalandu, kas remiksēja un savā albumā iekļāva grupas dziesmu «Apologize». Tā nedēļām ilgi atradās daudzu valstu mūzikas topu virsotnēs un šobrīd ir ierindojusies «Billboard» visu laiku populārāko dziesmu piecdesmitniekā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu