Latvijā būs divi digitālie 3D kinoteātri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Strauji augošais kinoteātru tīkls «Cinamon» svētdien paziņoja, ka kompānija nolēmusi sākt celt pirmos digitālos 3D kinoteātrus Baltijā, portālu «Apollo» informēja kompānija.

Kompānijas valde pieņēmusi lēmumu un apstiprinājusi investīciju plānu pirmo 3D digitālo kinoteātru celtniecībai Baltijā. «3D filmas un kinoteātri arvien vairāk iegūst popularitāti visā pasaulē — trīs dimensiju attēlu augstā kvalitāte sniedz kino cienītājiem pilnīgi jaunu pieredzi un rada sajūtu, ka piedalies filmā,» uzsvēra kompānijas pārstāvis Arpads Abonijs (Arpad Abonyi).

Gada laikā «Cinamon» atvērs divus kinoteātru kompleksus ar astoņiem ekrāniem Latvijā — vienu tirdzniecības centrā «Alfa» un otru Rīgas lielākajā iepirkšanās un izklaižu centrā «Plaza». Lietuvā pašreiz jau veiksmīgi darbojas divi kinoteātri — 2005. gadā atvērtais piecu ekrānu komplekss Kauņā un gadu vēlāk atklātais sešu ekrānu komplekss Klaipēdā. Pirmajā to darbības gadā «Cinamon» ieguva 34% no Lietuvas tirgus, piesaistot vairāk nekā miljonu apmeklētāju.

Igaunijā pirmo «Cinamon» kinoteātri ar septiņiem ekrāniem atvērs Tartu. Pavisam Baltijā darbojas un celtniecības procesā kopā ir 39 «Cinamon» kinozāles.

«Cinamon» mērķis ir piedāvāt skatītājiem draudzīgu gaisotni un kino pakalpojumus ar augstākā līmeņa skaņas un attēla kvalitāti, turklāt šajos atpūtas kompleksos varēs apmeklēt restorānus, bārus, datorspēļu zāles un izbaudīt citas izklaides iespējas.

Filmu programmā tiks iekļautas gan Holivudas studiju, gan neatkarīgi uzņemto kinostudiju filmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu