Latvijā ieradīsies «Villeroy&Boch» pamatlicēju ģimenes pārstāvis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ceturtdien, 19.aprīlī, plkst. 15:00 Rīgā viesosies santehnikas un interjera dizaina produktu ražotāja «Villeroy&Boch» pamatlicēju ģimenes pārstāvis Dr. Alexander von Boch, kurš Latvijas vadošos arhitektus un interjera dizainerus iepazīstinās ar jaunākajām pasaules tendencēm dizaina risinājumos. «Villeroy&Boch» ir viens no retajiem uzņēmumiem Eiropā, kura vadībā aizvien darbojas dibinātāju ģimenes locekļi, saglabājot ražošanas tradīcijas kopš 1748.gada.

Pasākums norisināsies Melngalvju namā (Rātslaukums 7), tā ietvaros Dr. Alexander von Boch iepazīstinās apmeklētājus ar «Iedvesmas ceļojumu», kā arī prezentēs novitāti - 360˚ konceptu jeb pilnveidotu sistēmu, kas īpaši radīta arhitektiem, interjera dizaineriem un citiem būvniecības nozares pārstāvjiem, lai, veidojot interjera risinājumus, atvieglotu izvēli plašajā santehnikas un interjera dizaina preču klāstā.

Šobrīd Dr. Alexander von Boch darbojas kompānijas padomē un ir mākslinieciskais direktors. Savukārt iepriekš pievērsies nekustamo īpašumu tirgum, kā arī vienkopus darbojoties ar dizaineriem un arhitektiem, izstrādājis interjera dizainus viesnīcām un citām celtnēm visā pasaulē.

Latvijā «Villeroy&Boch» ievērojamākie interjera dizaina projekti būs apskatāmi Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, savukārt pašlaik tos jau iespējams aplūkot viesnīcā «Old City Boutique Hotel» un viesnīcā «Old Riga Palace Hotel», kā arī dzīvojamo platību projekta «Skanstes virsotnes» trešajā celtnē.

«Villeroy&Boch» ir viens no vadošajiem ekskluzīvu santehnikas un interjera produktu ražotājiem Eiropā, kas nosaka santehnikas un interjera preču dizaina tendences visā pasaulē. Kompānija dibināta 1748.gadā, turklāt vairāk nekā 250 gadu ilgā pastāvēšanas vēsturē tās vadībā aizvien ir pamatlicēju ģimenes atvases.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu