Latvijā liels pieprasījums pēc jaunajiem «iPhone» modeļiem (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Moridin_, CC BY-NC-ND 2.0

 Latvijā lielāko interesi par jaunāko «Apple» viedtālruņu modeļu «iPhone 5S» un «iPhone 5C» iegādi izrāda tieši uzņēmumi, liecina «Tele2» klientu apkalpošanas centru apkopotā informācija.

«Tele2» komercdirektors Jānis Spoģis norāda, ka dārgāko modeli «iPhone 5S» izvēlas uzņēmumu vadītāji, savukārt par cenas ziņā pieejamāko modeli «iPhone 5C» lielāku interesi izrāda privātpersonas. Kopumā klientu atsauksmes par jaunākajiem «Apple» viedtelefonu modeļiem un jauno operētājsistēmu «iOS 7» esot pozitīvas.

Pašlaik starp augstas klases viedtelefoniem pieprasītākie modeļi «Tele2» klientu apkalpošanas centros ir «iPhone 5S», «Samsung Galaxy S4», «HTC ONE», «Nokia Lumia 925» un «Sony Xperia Z».

Sproģis atzīmē, ka viedtelefonu lietotāju skaits «Tele2» tīklā pārsniedz jau 200 000 jeb 20% no kopējā klientu skaita. Pašlaik Latvijā no katriem desmit nopirktajiem telefoniem seši ir viedtelefoni.

«Mūsuprāt, tas ir skaidrojams ar to, ka arvien vairāk iedzīvotāju vēlas izmantot viedtelefonu plašās iespējas, īpaši mobilo internetu, savukārt mēs nodrošinām atbilstošu piedāvājumu - cenas ziņā pieejamus viedtelefonus, tarifu plānus ar iekļautu datu pārraidi un ātrāko mobilo internetu visvairāk vietās Latvijā. Iedzīvotāji turpina dot priekšroku viedtelefonu iegādei, un pēc «Tele2» aplēsēm 2015.gadā viedtelefoni varētu veidot jau 75% no kopējā mobilo tālruņu tirdzniecības apjoma,» piebilst Spoģis.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu