Latvijā pirmo reizi notiks publisks automašīnu iznīcināšanas šovs (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renārs Sproģis

Latvijas dragreisa čempionāta 1. posma ietvaros, kas notiks 5.maijā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē, notiks vēl nebijis auto iznīcināšanas šovs – «Latmetal Destroy Dragrace Show», kura ietvaros pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties kopējā automašīnu iznīcināšanas pasākumā.

Šova laikā ikvienam «Bridgestone Adrenalin Dragrace Championship» 1. posma apmeklētājam par simbolisku samaksu divu latu apmērā būs piespēja pielikt savu roku trīs automašīnu iznīcināšanā.

Sacīkšu noslēgumā šīs automašīnas dosies dragreisa trasē, lai savā starpā sacenstos dragreisā un piedalītos riepu kūpināšanas šovā.

«Kādam varbūt šis pasākums noderēs dusmu terapijai, kādam citam tā būs iespēja realizēt bieži asa sižeta filmās redzētās ainas. Ar šo šovu gribam piedāvāt skatītājiem kaut ko iepriekš nebijušu un aizraujošu, turklāt pēcāk katrs varēs just līdzi savam favorītam arī trasē,» komentē dragreisa galvenā organizatore Jolanta Jermacāne.

«Automašīnas uz Biķerniekiem tiks nogādātas pa tiešo no lūžņu laukuma, kur tās tikušas nodotas utilizācijai, taču visi trīs automobiļi ir ejoši un darba kārtībā. Mēs tās tikai nedaudz aizņemsimies, lai pēc sacīkstēm tās nonāktu atpakaļ un tiktu pārstrādātas, kā tas bija paredzēts,» stāsta viens no idejas autoriem, SIA «Latmetal» pārstāvis Renārs Sproģis.

Skatītājiem būs ne tikai iespēja dauzīt automašīnas, bet arī nofotografēties pie tām kopā ar skaistām meitenēm, kuras uzraudzīs automašīnu iznīcinātājus.

«Ja skatītāju atsaucība šim šovam būs liela, tad arī turpmākajos posmos piedāvāsim šādus šovus, turklāt papildināsim tos ar jauniem iznīcināšanas elementiem,» sola Sproģis.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu