Latvijai trīs sarkanās kartītes un zaudējums Grācā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas futbola izlase šovakar Austrijas pilsētā Grācā tikās ar vietējo valstsvienību un piedzīvoja zaudējumu ar 1:3. Lielāko spēles daļu Latvijas futbolisti futbola terminoloģijā «atsitās», mēģinot bumbu raidīt tālāk no saviem vārtiem.

Pārbaudes mačā Latvijas izlase pirmā izvirzījās vadībā, kad otrajā puslaikā (49.) vārtus guva Pāvels Mihadjuks. Mača turpinājumā Austrijas izlase faktiski visu laiku kontrolēja bumbu un apdraudēja mūsu vārtus, un rezultāts varēja būt arī lielāks, ja no vārtu zaudējuma bieži neglābtu Andris Vaņins.

74. minūtē Kristofers Dibons pēc soda sitiena ar galvu raidīja bumbu Latvijas izlases vārtos, panākdams 1:1. 81. minūtē soda laukumā pirmais pie bumbas bija Martins Harniks un mājinieki izvirzījās vadībā ar 2:1.

88. minūtē Mihadjuks laukuma centrā «nopļāva» pretinieku, par ko saņēma otro brīdinājumu un tādejādi atstāja laukumu. Mirkli vēlāk kompensācijas laikā soda laukumā Vaņins, glābjot situāciju, nogāza austrieti, par ko mača arbitrs no Velsas uzreiz nozīmēja «pendeli» un parādīja sarkano kartīti. Vaņina vietā vārtos stājās Deniss Romanovs, taču Harniks sita precīzi.

Pēc brīža nervi neizturēja Oskaram Kļavam, kurš izdarīja pārkāpumu, saņemot otro dzelteno «plāksteri» un sarkano kartīti.

Jāpiebilst, ka Latvijas rindās nespēlēja vairāki vadošie spēlētāji.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu