Latvijas autorallija čempionāta 2. posmā uzvar Vasaraudzis/Spredzis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dzintars Hmieļevskis/LETA

Latvijas autorallija čempionāta otrajā posmā - rallijā «Sarma 2010» - šodien uzvaru izcīnīja Ivars Vasaraudzis un Pēteris Spredzis.

Kā liecina rīkotāju publicētā neoficiālā informācija, Vasaraudzis/Spredzis, kas startēja ar WRC klases «Mitsubishi Lancer» automašīnu, absolūtajā vērtējumā otrās vietas īpašniekus Aivi Egli un Mārtiņu Jerumu («Mitsubishi Lancer EVO IX») apsteidza par 51,4 sekundēm.

Pēc pirmās dienas diviem ātrumposmiem līderpozīciju ieņēma tieši Egle/Jerums. Pēc svētdienas otrā ātrumposma par līderiem kļuva jau Vasaraudzis un Spredzis, kuri uzvarēja piecos no sešiem ātrumposmiem, nodrošinot uzvaru arī absolūtajā vērtējumā.

Trešajā vietā rallijā «Sarma 2010» ierindojās Andis Neikšāns un Pēteris Dzirkals, kuri uzvarētājiem zaudēja 53,8 sekundes. Bet ceturto pozīciju ieņēma Māris Neikšāns/Raivis Jansons, kuri no Egles/Jeruma atpalika 56,3 sekundes.

Piekto vietu izcīnīja Jānis Feldmanis/Anrijs Jesse, bet pirmo sešinieku noslēdza igauņi Ranno Bundsens/Svens Raids.

Latvijas čempionāta pirmā posma, kas notika Lietuvas pilsētā Utenā, uzvarētāji Jānis Vorobjovs un Guntars Zicāns rallijā «Sarma 2010» ieņēma septīto vietu. Sestdienas pirmajā ātrumposmā viņi tehnisku problēmu dēļ zaudēja aptuveni divas minūtes laika.

Latvijas čempionāta trešais posms notiks 15. maijā Talsos. Pavisam Latvijas čempionāta ietvaros šogad paredzēts aizvadīt septiņus posmus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu