Latvijas dāmas brauc uz Eiropas čempionātu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas sieviešu basketbola izlase šovakar iekļuva 2013. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, tas noskaidrojās pēc Itālijas - Grieķijas izlašu spēles.

«Apollo» jau ziņoja, ka Latvijas valstsvienība trešdien «Arēnā Rīga» ar 80:47 pārspēja Somiju, bet, lai latvietes kvalificētos finālturnīram, bija nepieciešama Itālijas uzvara pār grieķietēm.

Itālija izcīnīja panākumu ar rezultātu 68:61, kas nozīmēja, ka Latvijas valstsvienība iekļuvusi finālturnīrā, kurš nākamgad norisināsies Francijā. Šis Latvijas valstsvienībai būs sestais finālturnīrs, bet piektais pēc kārtas.

2013. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, kurā startēs 16 komandas, automātiski iekļuvušas Krievijas, Turcijas, Čehijas, Horvātijas un Lielbritānijas izlases, kā arī Francija, kas ir sacensību mājiniece. No E apakšgrupas uz finālturnīru tiek Itālija un Latvija.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra E apakšgrupas tabula:

1. Itālija 6-1

2. Latvija 5-3

3. Grieķija 4-3

4. Somija 3-4

5. Luksemburga 0-7

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu