Latvijas dueti izcīna pirmās vietas apakšgrupās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola dueti Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins šorīt iekļuva Pasaules kausa ceturtā posma - Pekinas «Grand Slam» turnīra - izslēgšanas spēlēs.

Ar 20 .numuru izliktie Pļaviņš/Šmēdiņš M apakšgrupas pēdējā mačā ar 1-2 (21:16, 21:23 un 16:18) sīvā cīņā zaudēja austrāliešiem Semam Bēmam/Izākam Kapam (29.), tomēr tas neliedza Latvijas duetam iegūt pirmo vietu apakšgrupā.  

Atgādinām, ka ceturtdien Latvijas duets izcīnīja divas uzvaras, pārspējot gan čehus Premislu Kubalu/Petru Benešu (13.), gan spāņus Pablo Erreru/Adrianu Gaviru (4.).

Tikmēr Samoilovs/Sorokins pēdējā J apakšgrupas cīņā ar 2-0 (21:14 un 21:15) pieveica Venecuēlas pāri Igoru Ernandesu/Hesusu Viljafanji (32.), kas ļāva izcīnīt pirmo vietu apakšgrupā.

Atgādinām, ka ceturtdien Samoilovs/Sorokins vispirms piekāpās vāciešiem Dāvidam Klempereram/Ērikam Korengam (17.), bet pēc tam pieveica Pekinas olimpisko spēļu čempionus, turnīra pirmo numuru - amerikāņus Todu Rodžersu/Filipu Dālhauzeru.

Latvijas dueti automātiski nodrošinājuši vietas izslēgšanas spēļu otrajā kārtās, bet viņu pretinieki kļūs zināmi pēc izlozes. Jau tagad ir zināms, ka nākamos mačus abi pāri aizvadīs sestdien no rīta, turklāt mūsu pludmales volejbolisti ir garantējuši vismaz devīto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu