Latvijas florbolistes cīņu par piekto vietu PČ sāks pret Poliju (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: floorball.org

Latvijas sieviešu florbola izlase cīņu par piekto vietu Čehijā notiekošā pasaules čempionātā piektdien uzsāks pret Poliju.

Kā zināms, trešdien Latvijas valstsvienība ceturtdaļfinālā ar 2:12 piekāpās florbola lielvalstij Zviedrijai, kas nozīmēja, ka latvietes cīņu turpinās par 5. līdz 8. vietu turnīrā.

Noskaidrojies, ka pirmās pretinieces Latvijas izlasei būs Polija, kas ceturtdien ceturtdaļfināla mačā ar 1:10 (0:3, 0:4, 1:3) piekāpās Čehijai.

Polijas valstsvienība šajā čempionātā tikusi pie divām uzvarām četros mačos - pirmajā A apakšgrupas spēlē ar 6:3 tika pārspēta Krievija, taču pēc tam ciesti divi zaudējumi pēc kārtas. Vispirms ar 0:16 nācās kapitulēt Zviedrijas priekšā, bet pēc tam ar 2:9 atzīt arī Somijas pārākumu, ieņemot trešo vietu apakšgrupā.

Līdz ar to sacensības nācās turpināt astotdaļfinālā, kur ar 7:4 tika pieveikta Dānija, nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā un dueli pret Čehiju.

Latvijas un Polijas savstarpējā cīņa paredzēta piektdienas vakarā.

Ceturtdien paredzēts vēl viens ceturtdaļfināla duelis, kurā Šveice cīnīsies pret Vāciju.

Pasaules čempionāts Čehijas pilsētās Brno un Ostravā risināsies līdz 15. decembrim. Visas 16 pasaules spēcīgākās izlases savas apakšgrupu spēles aizvadīs Brno.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu