Latvijas florbolisti PČ kvalifikācijā grauj Lihtenšteinu (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Floorball.org

Latvijas vīriešu florbola izlase Valmierā notiekošā pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra otrajā mačā trešdien ar rezultātu 13:2 (5:1, 3:1, 5:0) sagrāva potenciālo sacensību pastarīti Lihtenšteinu.

Pirmās trešdaļas gaitā Latvijas izlase iekrāja četru vārtu pārsvaru, bet otrajā trešdaļā savu pārsvaru palielināja līdz sešiem vārtiem. Trešās trešdaļas 14.minūtē latvieši atradās vadībā jau ar 12:2, bet līdz cīņas beigām nodrošināja panākumu ar 11 vārtu pārsvaru.

Pa diviem vārtiem mājinieku labā guva Andris Malkavs un Atis Blinds, bet Ingus Laiviņš, Ainārs Juškēvičs un Morics Krūmiņš iekrāja pa trim rezultativitātes punktiem.

Pirmajā spēļu dienā Latvija otrdien ar 9:2 pārliecinoši pieveica Ungāriju, bet Lihtenšteina ar 2:8 piekāpās Itālijai. Savukārt citā trešdienas spēlē Norvēģija ar 24:3 pazemoja Ungārijas izlasi.

Pašlaik ar četriem punktiem divās spēlēs Latvijas izlase ir turnīra līdere, bet pa diviem punktiem vienā spēlē ir norvēģiem un itāļiem.

Ceturtdien Latvijas izlasei gaidāma brīvdiena, pēc tam tā piektdien tiksies ar savu potenciāli galveno konkurenti Norvēģiju, bet sestdien cīnīsies pret Itāliju.

Tiesības spēlēt šī gada decembrī paredzētajā pasaules čempionātā, kas norisināsies Zviedrijā, sev garantēs divas labākās komandas un visu četru grupu divas labākās trešo vietu ieguvējas.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu