Latvijas futbola izlase nākamo spēli, visticamāk, aizvadīs februārī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas futbola izlase savu nākamo pārbaudes spēli, visticamāk, aizvadīs nākamā gada februārī, aģentūrai LETA pastāstīja Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis.

Latvijas izlasei ir arī varianti novembrī, taču LFF piekritīs tikai ļoti izdevīgam variantam, kurā viss apmaksāts.

«Tieši novembrī daudziem spēlētājiem sanāk atvaļinājumi, kas sezonas gaitā ir ļoti īsi, un tad vai nu izlase nevarētu spēlēt labākajā sastāvā, vai tiktu norauti atvaļinājumi,» izteicās Hartmanis.

Tāpat Hartmanis atzina, ka skaidrības par to, vai darbu valstsvienībā turpinās galvenais treneris Aleksandrs Starkovs, nebūs ātrāk par 18. novembri.

Šajā datumā Starkovs dosies uz Bratislavu, kur notiks sarunas par Latvijas izlases apakšgrupas spēļu kalendāru 2014. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā.

Kā ziņots, Latvijas izlase 2014. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā spēkosies vienā apakšgrupā ar Grieķiju, Lihtenšteinu, Lietuvu, Slovākiju, kā arī Bosniju un Hercegovinu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu