Latvijas futbola virslīgas līderu duelī bezvārtu neizšķirts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas virslīgas čempionāta septītās kārtas pārceltajā spēlē trešdien Kurzemes derbijā «Liepājas metalurgs» savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar FK «Ventspils» komandu.

Vēl vienā mačā trešdien Daugavpils «Daugava» savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar pagājušās sezonas čempionvienību «Skonto».

Šie mači ir pārcelti komandām, kas iekļuvušas «Triobet» Baltijas līgas pusfinālā, kurā «Skonto» un «Liepājas metalurgs» tiksies savā starpā, bet FK «Ventspils» spēkosies ar Latvijas futbolista Igora Kozlova pārstāvēto «Šiauliai». 

Latvijas čempionāta kopvērtējumā līderpozīciju ar 16 punktiem sešās spēlēs saglabāja «Liepājas metalurga» komanda, bet tai ar 13 punktiem piecās cīņās seko FK «Ventspils». «Daugavas» komanda ar desmit punktiem piecās spēlēs ieņem trešo vietu, bet «Skonto» futbolisti četros mačos tikuši pie deviņiem punktiem, ieņemot ceturto vietu.

Piecus punktus piecās spēlēs izcīnījusi FK «Jelgava», četri punkti piecās spēlēs ir FK «Jūrmala» komandai, bet «Olimps/RFS», «Gulbene» un «Jūrmala-VV» turpina cīnīties bez punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu