Latvijas handbolisti RD kausu sāk ar zaudējumu Igaunijai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vīriešu handbola izlase otrdien tradicionālā Rīgas domes kausa izcīņas turnīra pirmajā spēlē ar 28:31 (14:16) zaudēja Igaunijas valstsvienībai.

Latvijas handbolisti gandrīz visu spēli bija iedzinēju lomā un līdz spēles beigām viņiem tā arī neizdevās atspēlēties.

Latvijas izlasē rezultatīvākais ar astoņiem gūtiem vārtiem bija Dainis Krištopāns, bet sešas reizes precīzs bija Jānis Grišanovs. Igaunijas valstsvienības labā septiņus vārtus guva Maits Patrails.

Vēl vienā mačā otrdien Lietuva ar 34:30 (18:14) uzvarēja Lielbritānijas valstsvienību.

Nākamajās turnīra spēlēs Latvijas izlase trešdien tiksies ar Lietuvu, bet ceturtdien spēkosies ar Lielbritānijas handbolistiem, kas gatavojas startam 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs.

Izlases galvenais treneris Valdis Labanovskis kandidātu sarakstā iekļāvis 15 spēlētājus, no kuriem septiņi pārstāv vietējā čempionāta komandas.

Pagājušā gada turnīrā Latvijas izlase piedzīvoja trīs zaudējumus trīs spēlēs, piekāpjoties Lietuvai, Igaunijai un Ukrainai. Vēl gadu iepriekš par Rīgas domes kausa izcīņas čempioni kļuva Ukrainas izlase, Latvijas handbolisti ierindojās otrajā vietā, trešajā vietā palika Baltkrievijas klubs Minskas «Dinamo», bet ceturto vietu ieņēma Beļģijas izlase.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu