Latvijas hokeja izlase EHC turnīra kopvērtējumā ierindojusies pēdējā vietā (34)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas vīriešu hokeja izlase šīs sezonas Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra kopvērtējumā ierindojusies pēdējā, 12. vietā.

Sešās turnīra spēlēs Latvijas izlase prata izcīnīt vienu uzvaru, kas deva trīs kopvērtējuma punktus.

Pirmajās divās EHC turnīra spēlēs Latvijas izlase ar 3:4 un 0:1 viesos atzina Čehijas izlases pārākumu, savā laukumā ar 1:2 un 0:6 zaudēja Zviedrijai, bet šīs nedēļas cīņās pret Baltkrieviju savā laukumā piedzīvoja zaudējumu ar 0:3 un tika pie uzvaras ar 4:1.

Zviedrija ar 15 punktiem kļuva par turnīra spēcīgāko komandu, bet otrie ar 13 punktiem bija Somijas hokejisti, kuri būs vieni no Latvijas izlases pretiniekiem gaidāmajā pasaules čempionātā.

No pārējiem Latvijas izlases pretiniekiem pasaules čempionātā Slovākija ar deviņiem punktiem ierindojās septītajā vietā, Krievija sekoja astotajā pozīcijā ar septiņiem punktiem, Vācija tika pie četriem punktiem un ieņēma desmito vietu, bet Francijas kontā četri punkti un 11.pozīcija.

Vēl Latvijas izlasi pasaules čempionātā sagaida spēkošanās ar ASV un Austriju, kas EHC turnīrā nestartē.

Atlikusī Latvijas izlases pārbaudes spēlē izbraukumā pret Franciju, kas notiks 28. aprīlī, nenorisināsies EHC ietvaros.

Pasaules čempionāts no 3. līdz 19. maijam otro gadu pēc kārtas tiks aizvadīts Helsinkos un Stokholmā.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu