Latvijas hokeja izlasei Vācijā palīdzēs arī Siksna un Krišs Lipsbergs (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas hokeja izlasei nākamajā nedēļā gaidāmajās pārbaudes spēlēs ar Vāciju palīdzēs arī jaunie aizsargi Edgars Siksna un Krišs Lipsbergs, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Abi jaunie aizsargi šosezon pārstāv Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) klubu «Rīga», turklāt Siksna divos mačos devies laukumā arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas «Dinamo» sastāvā.

Spēles starp Vācijas un Latvijas izlasēm notiks 17. un 18.decembrī. Abi mači sāksies plkst.20.30 pēc Latvijas laika.

Līdz ar to Latvijas valstsvienība uz Vāciju dosies 25 spēlētāju sastāvā - trīs vārtsargi, deviņi aizsargi un 13 uzbrucēji.

Kā zināms, pirms mačiem Latvijas izlase Rīgā neizvadīs nevienu treniņu, turklāt vairāki hokejisti komandai pievienosies tikai Vācijā. Pirms mačiem tiks aizvadīts viens kopīgs ledus treniņš.

Šajos mačos ar Latvijas izlasi strādās galvenā trenera Teda Nolana palīgi Toms Kūlens un Kārlis Zirnis. Pats Nolans būs aizņemts savā Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Bufalo «Sabres».

Pēc šķiršanās no Nolana līdzšinējā palīga Artūra Irbes izlasei tiek meklēts treneru korpusa papildinājums, tomēr līdz spēlēm pret Vāciju tāds nav gaidāms.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu