Latvijas hokejisti pasaules čempionātu sāk ar uzvaru pār Kazahstānu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas hokeja federācija

Pasaules U-18 čempionāta pirmās divīzijas A grupas turnīru šodien Francijas pilsētā Nicā ar uzvaru sāka Latvijas jaunie hokejisti. 

Turnīra pirmajā spēlē Latvijas U-18 hokejisti ar 5:2 pārspēja Kazahstānas vienaudžus, lai gan vēl otrās trešdaļas vidū bija nonākuši zaudētājos ar 0:2.

Jau spēles 20. sekundē Semjons Košeļevs izvirzīja vadībā Kazahstānas komandu, bet otrās trešdaļas sākumā Behmukhanbets Tolepbergens soda metienā neprata apspēlēt vārtsargu Matīsu Edmundu Kivlenieku. Pēc trim minūtēm kazahiem tomēr izdevās dubultot pārsvaru, turklāt tas notika mazākumā, kad vārtus guva Dmitrijs Presnovs. Bet piecas minūtes vēlāk Roberts Locāns vienus vārtus Latvijas izlasei atspēlēja.

Tomēr trešā perioda ievadā divu minūšu un 13 sekunžu laikā Locāns, Eduards Hugo Jansons, Filips Gundars Buncis un Ēriks Žohovs guva četrus vārtus, panākot 5:2 Latvijas komandas labā, bet atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās.

Nākamajās spēlēs Latvijas juniori mērosies spēkiem ar Norvēģiju, Itāliju, Baltkrieviju un Franciju. Tiesības nākamgad spēlēt pasaules čempionāta augstākajā divīzijā iegūs tikai turnīra uzvarētāji.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu