Latvijas izlase spēlēs arī pret Anglijas 2.līgas komandu (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas futbola izlase gatavojas izbraukumā aizvadīt pārbaudes spēli pret tās bijušā galvenā trenera Gerija Džonsona vadīto Jovilas «Town», vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Pārbaudes spēle norisināsies 18.novembrī, trīs dienas pēc tam, kad Latvijas valstsvienība Dublinā būs aizvadījusi maču pret vietējo Īrijas komandu.

Paredzēts, ka šī draudzības spēle notiks kluba mājvietā «Huish Park» stadionā, kurā spēli iespējams noskatīties vairāk nekā deviņiem tūkstošiem skatītāju.

Jovilas «Town» šobrīd spēlē Anglijas pēc spēka otrās līgas - «Championship» - čempionātā. Pēc aizvadītām 13 kārtām tā ar deviņiem punktiem ieņem 22.vietu 24 komandu konkurencē.

Jovilas klubam šī ir pirmā sezona «Championship» turnīrā, bet Džonsons par šīs komandas galveno treneri atkārtoti sāka strādāt 2012.gadā.

Par Latvijas futbola izlases galveno treneri Džonsons strādāja no 1999. līdz 2001.gadam.

Kā ziņots, nākamā gada Pasaules kausa kvalifikācijas cikla G apakšgrupas noslēgumā Latvija ieņēma piekto vietu ar izcīnītiem astoņiem punktiem, apsteidzot vienīgi Lihtenšteinu un nekvalificējoties finālturnīram.

Latvijas futbola izlase FIFA rangā šobrīd ieņem 117.pozīciju.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu