Latvijas izlases handbolists Lilienfelds nespēlēs trīs mēnešus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no Latvijas handbola valstsvienības līderiem Ģirts Lilienfelds lauzis roku un šīs traumas dēļ nevarēs spēlēt trīs mēnešus, vēsta Latvijas Handbola federācija.

Ikdienā Lilienfelds pārstāv spēcīgās Vācijas pirmās bundeslīgas komandu «ThSV Eisenach» un traumu guva tās pagājušās nedēļas nogales spēlē, laužot labās rokas apakšdelmu.

Vien novembrī Lilienfelds atsāka spēlēt pēc augustā gūtā rokas savainojuma un četros mačos paspēja gūt astoņus vārtus. Tikai ceturtajā spēlē šajā sezonā 31 gadu vecais Latvijas handbolists atkal guva savainojumu, un jau ceturtdien viņam paredzēta operācija.

Līdz ar to Lilienfelds nevarēs Latvijai palīdzēt janvārī paredzētajās noslēdzošajās četrās 2015.gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēs. Pēc divām kārtām Latvijas izlase ar divām uzvarām ir grupas līdere, bet nākamo posmu sasniegs vien labākā vienība.

Pirms tam no 26. līdz 28.decembrim Latvijas izlase aizvadīs Rīgas domes kausa izcīņu, kurā spēlēs arī Igaunija, Lietuva un Slovākija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu