Latvijas izlases pussargs Rugins pievienojas «Skonto»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas izlases futbolists Ritvars Rugins pēc neveiksmīga mēģinājuma nostiprināties Ukrainas komandā Mariupoles «Iļičevec» pārcēlies uz Latvijas virslīgas čempionāta klubu Rīgas «Skonto», apstiprinājis Rīgas klubs.

Ar 22 gadus veco futbolistu, kurš spēlē gan cevtra pussarga, gan malējā aizsarga pozīcijās, noslēgts līgums uz vienu gadu līdz 2013. gada jūnija beigām.

Pagājušajā sezonā Rugins «Ventspils» sastāvā kļuva par Latvijas virslīgas čempionu, ziemā pārejot uz Ukrainas čempionātu. Rugins «Ventspils» komandu pārstāvēja visu savu profesionālo karjeru kopš 2007. gada. Tās rindās viņš kļuva par trīskārtēju Latvijas čempionu - 2007., 2008. un 2011. gadā.

Martā Rugins debitēja Ukrainas čempionātā ar 18 spēlētām minūtēm, bet pēc tam no nākamajām astoņām spēlēm viņš piecas reizes bija pieteikumā, bet laukumā tā arī neizgāja.

Lai arī pēc sezonas Rugins sarunā ar aģentūru LETA pauda pārliecību, ka viņš izkaros vietu «Iļičevec» komandas pamatsastāvā, futbolists nebija pieteikumā pirmajās divās Ukrainas čempionāta jaunās sezonas cīņās.

Latvijas valstsvienībā Rugins līdz šim aizvadījis septiņas spēles, taču ar precīziem sitieniem pagaidām nav izcēlies.

Virslīgas čempionāta kopvērtējumā Rīgas «Skonto» pašlaik ar 36 punktiem 18 spēlēs ieņem otro vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu