Latvijas izlases treniņā piedalās 13 tālākie rezervisti, Dārziņš vēl neslido (27)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:R.Oliņš/Apollo

Latvijas hokeja izlases treniņam piektdien piesaistīti arī 13 tālākie rezervisti, aģentūrai LETA pastāstīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs.

Ozolniekos notiekošajā treniņā piektdien daļa no izlases kandidātiem trenējas trenažieru zālē, bet daļa ir uz ledus kopā ar tālākajiem rezervistiem.

Izlases treniņā piektdien piedalās arī Raimonds Vilkoits, Mārtiņš Gipters, Ēriks Ozollapa, Mārcis Zembergs, Jānis Ozoliņš, Jānis Straupe, Ēriks Ševčenko, Roberts Lipsbergs, Toms Hartmanis, Vitālijs Hvorostiņins, Edgars Apelis, Sergejs Pečura un Ralfs Freibergs, kurš pirmoreiz valstsvienības treniņā piedalījās jau ceturtdien.

Tikmēr treneru korpusā Tedam Nolanam kopā ar Artūru Irbi un video treneri Kārli Zirni brīvprātīgi palīdz arī Ēriks Miļuns.

Gorbunovs pagaidām vēl nekomentēja, kad izlases treniņiem pievienosies Lauris Dārziņš, kurš jau ieradies Latvijā. Kā ziņots, uzbrucējs mutiski ir paudis gatavību spēlēt izlasē, tomēr pēdējās sarunas ar izlases vadību viņš aizvadīs vistuvākajā laikā.

Savukārt, runājot par savainotajiem kandidātiem, Gorbunovs secināja, ka, visdrīzāk, neviens izlasei nevarēs palīdzēt. Individuālus treniņus pēc operācijas turpina aizvadīt vārtsargs Edgars Masaļskis, kurš pats savas iespējas piedalīties čempionātā vērtējis kā 50 pret 50.

Traumu dēļ Latvijas izlases rindās čempionātā nespēlēs uzbrucējs Miķelis Rēdlihs un aizsargs Oskars Bārtulis, bet personīgi apstākļi ir aizsargam Arvīdam Reķim. Tāpat, visdrīzāk, savainojumus nepaspēs izārstēt aizsargs Jēkabs Rēdlihs un uzbrucējs Roberts Bukarts. Pilnīgas skaidrības nav arī par pašlaik savainotā uzbrucēja Mārtiņa Karsuma iespējām atlabt no pārciestās operācijas, bet ar lielu varbūtību paredzams, ka viņš izlasē nespēlēs. Lielu vēlēšanos atgriezties izlasē iepriekš izrādīja nesen operētais aizsargs Guntis Galviņš.

Nākamās divas spēles Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra gaitā Latvija aizvadīs «Arēnā Rīga» - 19. un 20. aprīlī pret Baltkrieviju. Savukārt pēdējā pārbaudes spēlē pirms čempionāta Latvijas izlase 28. aprīlī izbraukumā tiksies ar Franciju.

Pasaules čempionāts no 3. līdz 19. maijam otro gadu pēc kārtas tiks aizvadīts Helsinkos un Stokholmā.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu