Latvijas jaunatklāšanas komanda viesojas Allažos un Piebalgā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas jaunatklāšanas komanda 3. aprīļa raidījumā «TE!», ko rādīs LTV 1 plkst. 21:15, gaismā cels Latvijas melnos dimantus - Gustavs Terzens ar Martu Selecku Allažos tiksies ar spāni Džordi, kurš jau sešus gadus Latvijā audzē melnos ķiplokus. «TE! Rīgā» klauvēs pie kino-foto-fono-fonda durvīm, lai atrastu pirmos nofilmētos Rīgas kadrus un tās bērnības fotogrāfijas. Uz sarunu par arhīviem un to, kā tiek glabāts Latvijas kino, Māra Kampernova aicinās kino zinātnieku un kritiķi Agri Redoviču. 

Dace Grimze ar «TE! Dara» Jaunpiebalgas novadā būs ciemos zemnieku saimniecībā «Lielmežs», kuras saimnieki no aitu vilnas darina apavus. Izrādās, ka no kūts līdz gatavam produktam ir tikai 100 metri. Dace arī viesosies Rīgā pie «Woolings» komandas, kuras ražotos filca apavus ar mājas cepeškrāsnī kausētām gumijas zolēm novērtē pat slavenā britu modes dizainere Vivjena Vestvuda (Vivienne Westwood). Pauls Timrots raidījumā testēs kādu no Latvijas pilsētām, kuru, tas, lai paliek intrigai.

Raidījumu LTV 1 ekrānos var redzēt katru ceturtdienu plkst. 21:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 11:00.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu