Latvijas junioru stafetes komandai ceturtā vieta PČ kamaniņu sportā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas junioru kamaniņu sporta stafetes komanda sestdien izcīnīja ceturto vietu Austrijā notikušajā pasaules čempionātā.

Ulla Zirne, Riks Kristens Rozītis un Kristens Putins/Kārlis Krišs Matuzels uzrādīja kopējo laiku divas minūtes un 15,193 sekundes, bet zelta medaļas izcīnīja Austrijas sportisti, kuriem latvieši zaudēja mazliet vairāk par sekundi.

Otrajā vietā tikmēr ierindojās ASV kamaniņu braucēji, bet trešā vieta Krievijas komandai, no kuras latvieši atpalika par 0,181 sekundi.

Iepriekš šosezon Latvijas komanda tādā pašā sastāvā izcīnīja otro vietu Siguldā notikušajā Eiropas čempionātā junioriem.

Pirms tam piektdien Rozītis individuālajās sacensībās ierindojās piektajā vietā, bet Latvijas olimpiskās komandas dalībniece Zirne izcīnīja 11.vietu.

Savukārt sestdien divnieku sacensībās Putins/Matuzels ieņēma sesto vietu, braucienos uzrādot attiecīgi sesto un astoto labāko laiku. Summā viņi uzvarētājiem zaudēja 1,203 sekundes, bet kopumā sacensībās startēja 16 divnieku ekipāžas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu