Latvijas kadeti sakauj spāņus un pietuvojas ceturtdaļfinālam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eiropas U-16 čempionāta F apakšgrupas spēlē Latvijas jaunie basketbolisti šodien ar 85:58 sagrāva Spānijas vienaudžus, sperot platu soli pretī iekļūšanai turnīra ceturtdaļfinālā.

Latvijas U-16 izlases labā 18 punktus guva Kaspars Vecvagars, 15 punktus sakrāja Ojārs Siliņš, bet 14 punktus pievienoja Jānis Bērziņš.

Latvijas kadeti maču iesāka ar 14:0 izrāvienu un jau pēc pirmajām desmit minūtēm mūsu jaunajiem basketbolistiem bija 17 punktu pārsvars (30:13). Spēles turpinājumā latvieši turpināja palielināt pārsvaru un pirms pēdējās ceturtdaļas Latvijas U-16 komandai bija jau +30 (71:41).

Ja šīvakara pēdējā spēlē Horvātijas kadeti pārspēs Francijas vienaudžus, tad Latvijas U-16 izlases automātiski nodrošinās vietu ceturtdaļfinālā. Pretējā gadījumā trešdien būs jāpieveic apakšgrupas pastarīši vācieši vai jācer uz Serbijas kadetu zaudējumu Horvātijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu