Latvijas kino jaunās cerības uz «Goldingen Cinema» ekrāna (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

25. augustā Kuldīgas brīvdabas kinoteātrī «Goldingen Cinema» sadarbībā ar Latvijas Kultūras akadēmiju un Audiovizuālās mākslas apakšprogrammas vadītāju Prof. Pēteri Krilovu tiks izrādīta akadēmijas absolventu filmu izlase, seansa sākums 21:30. 

  • «Vecmamma, kas tu esi?» - Santas Skuteles (Filmu režija) Jurija Skorobogatova (TV un video operatora māksla) bakalaura darbs. Filmā tiek nojauktas robežas starp dokumentālo un inscenēto, īsto un šķietamo, saglabājot patiesību gan faktos, gan notikumos, gan emocijās. Stāsts ir par režisori Santu Skuteli, kas cenšas noskaidrot patiesību dzimtas noslēpumā.
  • «Robeža» – Gundara Jakobsona (Filmu režija) bakalaura darbs. Mums katram ir sava robeža.
  • «Izmēģinājuma aģente» – Zanes Frolovas (Filmu režija) un Pētera Sudakova (TV un video operatora māksla) bakalaura darbs. Stāsts par jaunības trakumu, mīlestību un pareiza ceļa meklējumiem.
  • «Siltums» – Kristapa Krūmiņa (Filmu režija) bakalaura darbs. Autobiogrāfisks stāsts par bērna pirmo saskarsmi ar nāvi ģimenē.
  • «Četri mielasti» – Lienes Lindes (Filmu režija) bakalaura darbs. Komēdija. Kāda latviešu ģimene katru gadu kopīgi sagaida Jauno gadu.

«Goldingen Cinema» darbojas Kuldīgas Pilsētas dārzā, sestdienu novakarēs no 28. aprīļa līdz 1. septembrim, kā arī piedāvā īpašas kinoprogrammas pilsētas pasākumos sniedzot lielisku iespēju baudīt gan mākslas un animācijas filmas, gan dokumentālo kino un videomākslas projektus.

Kinoteātris ierīkots, pateicoties Eiropas Savienības līdzfinansētajam projektam «Kuldīgas Pilsētas dārza kā pievilcīgas tūrisma teritorijas attīstība».

Ieeja uz visiem «Goldingen Cinema» kino seansiem bez maksas!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu