Latvijas Kultūras koledžas piedāvājums topošajiem studentiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledža piedāvā jaunu studiju specializāciju «Kultūras menedžeris ar specializāciju gaismas dizainā»

Uzsākot studētgribētāju pieteikumu reģistrāciju 2012./2013. studiju gadam, Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledža piedāvā apgūt jaunu, perspektīvu studiju apakšprogrammu «Kultūras menedžeris ar specializāciju gaismas dizainā».
«Kultūras menedžeris ar specializāciju gaismas dizainā» ir programmas «Mākslas institūciju pārvaldība» jaunākā apakšprogramma. Tās mērķis ir sagatavot konkurētspējīgas personības, kas apguvušas teorētisko zināšanu kopumu un praktiskas kompetences gaismas dizaina pamatos, kā arī sniegt zināšanas par gaismu tehniku, gaismu vadības sistēmām, to programmēšanu un apkalpošanu. LKA Latvijas Kultūras koledža var lepoties ne tikai ar vadošajiem šīs nozares mācībspēkiem, bet arī ar plašu tehniskā nodrošinājuma bāzi, kas studiju laikā ļaus praktiski apgūt gaismas dizaina realizāciju, dokumentāciju un 3D programmēšanu.

LKA Latvijas Kultūras koledža šogad piedāvā studēt 3 studiju programmās: Mākslas institūciju pārvaldība ar iegūstamo kvalifikāciju Kultūras menedžeris ar specializācijām pēc izvēles : teātra mākslā, svētku režijā, sarīkojumu vadīšanā, reklāmā un sabiedriskajās attiecībās, fotogrāfijā, mūzikas menedžmentā, mediju producēšanā, vides dizainā, kultūras tūrismā. Laikmetīgā deja ar iegūstamo kvalifikāciju Deju kolektīva vadītājs ar specializāciju pēc izvēles: laikmetīgā dejā, mūsdienu dejā. Bibliotēkzinātne un informācija ar iegūstamo kvalifikāciju Bibliotēku informācijas speciālists ar specializāciju pēc izvēles: bibliotēku informācijas speciālists, izglītības iestādes bibliotekārs.

datu bāze ievērojami pieaug

Pieteikšanās pilna laika studijām 2012./2013. studiju gadam notiks no 23.jūlija līdz 3. augustam, nepilna laika studijām – no 23.jūlija līdz 12. septembrim LKA Latvijas Kultūras koledžā (Bruņinieku iela 57, Rīga) katru darba dienu no 10.00 līdz 17.00.

Ar studiju programmu saturu, prasībām uzņemšanai un iestājpārbaudījumu grafikiem var iepazīties LKA Latvijas Kultūras koledžas mājas lapā www.kulturaskoledza.lv , rakstot uz e-pastu: studinfo@lkk.gov.lv vai zvanot pa tālruni 67846237, 20229975.

noskatīties video koledžas Youtube kanālā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu