Latvijas labākie dejotāji apvienosies vienā koncertā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 8. martā, Rīgas Lielajā Ģildē norisināsies koncerts «Latvijas labākie dejotāji 2014». Vienīgais projekts Latvijā, kurš apvienos vadošos pārstāvjus no dažādiem deju žanriem, informēja Igors Kudrjavcevs.

Svētku koncerts norisināsies jau ceturto reizi, taču šogad dalībnieku skaits ir pārspējis drosmīgākās gaidas - 8. martā uz Lielās Ģildes skatuves kāps vairāk nekā 70 deju profesionāļu no astoņiem dažādiem deju žanriem. Šogad pirmo reizi projekta vēsturē tiks demonstrētas arī tautas dejas un džeza dejas.

Divu stundu ilgā koncertā uz vienas skatuves uzstāsies Latvijas vadošie baleta pārstāvji Sabīne Guravska un Sergejs Neikšins, salsas dejotāji Mihails Gubenko un Aļina Pavlova, rokenrola profesionāļi Aivars Teteris un Rūta Tetere-Bērziņa, vēderdeju meistares Jeļena Milovanova deju studijas «Albi» pavadībā un Margarita Kamjaka, breakdance dejotāji – vieni no pagājušā gada skatītāju iemīļotākajiem māksliniekiem - grupa «Camelot», sporta deju pārstāvji Edgars Līnis un Elīza Ancāne, tautas dejas meistari - Latvijas Universitātes tautas deju ansamblis «Dancis» un džeza dejotāji - Līgas Libertes dejas teātra dalībnieki.

Ar paraugdemonstrējumiem skatītājus priecēs vieni no Latvijā un pasaulē atzītākajiem un godalgotākajiem dejotājiem. Tāpat koncertā gaidāmi pārsteidzoši priekšnesumi no viesmāksliniekiem.

«Man ir patiess prieks, ka projekts ar katru gadu pilnveidojas un «aug», spējot piesaistīt arvien lielāku dejotāju un skatītāju skaitu. Man kā projekta rīkotājam tas nozīmē, ka veicu «īsto» projektu!» - teicis projekta «Latvijas labākie dejotāji» autors un organizators Igors Kudrjavcevs.

Projekts veidots ar mērķi atbalstīt, popularizēt un attīstīt Latvijas dejas mākslu, un notiks jau trešo gadu pēc kārtas, katru reizi apvienojot arvien vairāk dalībniekus un dejas žanrus.

Koncertu «Latvijas labākie dejotāji 2014» atbalsta kafejnīcu tīkls Sala, restorānu tīkls Double Coffee, picērijas CanCan Pizza, solāriju studija Adrenaline Tan, skaistumkopšanas salons Kolonna, SIA «AVON Cosmetics», mūzikas klubs Četri balti krekli, Biznesa augstskola «Turība» un Latvijas Universitāte.

  • Biļetes pieejamas «Biļešu serviss» tirdzniecības kasēs.
Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu