Latvijas labākie kalnu slēpotāji uzvar Baltijas kausa milzu slalomā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākie kalnu slēpotāji Lelde Gasūna Kristaps Zvejnieks trešdien izcīnīja uzvaras Somijā notiekošā Baltijas kausa milzu slaloma sacensībās.

Dāmu cīņās Lelde Gasūna bija labākā abos braucienos, summā par 0,71 sekundi apsteidzot Lieni Bondari. Savukārt trešo vietu ieņēma Evelīna Gasūna, kura atpalika vēl par 0,09 sekundēm.

Savukārt vīriem Kristaps Zvejnieks divu braucienu summā par 1,37 sekundēm apsteidza ātruma disciplīnu speciālistu Robertu Rodi, bet bronzas ieguvējs Miks Zvejnieks jau zaudēja vairāk nekā trīs sekundes.

Kā ziņots, Baltijas kauss sākās otrdien, kad Kristaps Zvejnieks supergigantā pārspēja pēdējo gadu favorīti Rodi un triumfēja arī superkombinācijā. Tikmēr supergigantā dāmām sīvā cīņā triumfēja Evelīna Gasūna, bet superkombinācijā labākā bija Lelde Gasūna.

Baltijas kausa noslēgumā piektdien notiks slaloma sacensības, kurās vīriem pēdējos četrus gadus triumfējis Kristaps Zvejnieks, bet dāmām vēl vienu titulu centīsies iegūt Lelde Gasūna, kura iepriekšējos divos gados šajās sacensībās nepiedalījās traumu dēļ. Turklāt šīs pirmoreiz vēsturē būs kā FIS sacensības.

Tāpat FIS sacensības slalomā, kuras Latvijas Slēpošanas savienība (LSS) organizē pirmoreiz vēsturē, risināsies arī sestdien.

Pērn vīriešiem par titulētāko sportistu Baltijas kausā ar trim uzvarām un vienu otro vietu kļuva Kristaps Zvejnieks, bet dāmām vislabāko rezultātu visu disciplīnu ieskaitē ar divām uzvarām un vienu otro vietu sasniedza Ieva Meldere.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu