Latvijas mēbeļu ražotāji prezentēs sevi Ķelnes mēbeļu izstādē (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien, 13.janvārī, Vācijas pilsētā Ķelnē durvis vērs pasaules mēroga mēbeļu un interjera izstāde «imm cologne 2014», atklājot jauno mēbeļu sezonu.

Starp 1100 izstādes dalībniekiem no 50 pasaules valstīm šogad savus jaunākos produktus individuālos stendos pasaulei piedāvās arī četri mēbeļu ražotāji no Latvijas: Eibe L SIA, Marks M SIA (Nakts Mēbeles), Pinus GB SIA un SC Koks SIA, portālu «Apollo» informēja Solveiga Āboliņa, pārstāve Latvijā.

Katra gada sākumā imm cologne iepazīstina pasauli ar jaunākajām mēbeļu un telpu iekārtošanas tendencēm, kā arī daudzām pārsteidzošām inovācijām. Izstāde ir galvenā tikšanās vieta gan pārdevējiem, gan lēmumu pieņēmējiem no visas pasaules, tur sastopas mēbeļu tirgotāji, interjera dizaineri, arhitekti, projektētāji, galdnieki un starptautiskās mēbeļu nozares pārstāvji.

«imm cologne» būs atrodams viss - sākot ar standarta dzīvojamās istabas un guļamistabas mēbelēm, jauniešu istabu un pašapkalpošanās telpu iekārtojumu, matračiem, mīkstajām mēbelēm, masīvkoka, vannas istabas, kā arī bērnu mēbelēm, neaizmirstot arī klientus, kurus interesē luksusa klases telpu iekārtošanas iespējas. Arī visi TOP brendi šogad būs aplūkojami Ķelnē, kas visu nākamo nedēļu, no 13.-19. janvārim, būs starptautiskās mēbeļu nozares sirds.

Paralēli notiks arī starptautiskā interjera priekšmetu izstāde

LivingInteriors, kas iedvesmos jaunām idejām telpu dizainā.

Izstāde "imm cologne" pirmo reizi notika 1949. gadā un šogad tā Ķelnē noritēs jau 65. reizi. Izstādi katru gadu apmeklē ap 140 000 nozares speciālisti no gandrīz 140 pasaules valstīm.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu