Latvijas Pasts aprīļa beigās izsolēs pārdos 16 nekustamos īpašumus (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Pasts šā gada 29.aprīlī plāno izsolēs pārdot 16 nekustamos īpašumus dažādos Latvijas novados, kas netiek izmantoti uzņēmuma darbības nodrošināšanai un kuru uzturēšana rada Latvijas Pastam zaudējumus, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja Latvijas Pasta pārstāvis Egons Ālers.

Pasta nodaļu izsoļu kopējā sākumcena ir 138 816 lati.

Izsoles notiks 29.aprīlī lidostā «Rīga», Ziemeļu ielā 10, Mārupes novadā.

Ālers biznesa portālam «Nozare.lv» sacīja, ka uzņēmumam vēsturiski pieder daudz nekustamo īpašumu, no kuriem liela daļa uzņēmumam vairs nav nepieciešami saimnieciskās darbības īstenošanai un kuru uzturēšana rada Latvijas Pastam zaudējumus. Tāpēc patlaban aktīvi tiek turpināts šo īpašumu atsavināšanas process, piedāvājot tos iegādāties publiskajās izsolēs.

«Dažu izsolēs piedāvāto ēku vēsturiskajos nosaukumos ir iekļauts vārds pasts, bet tas nebūt nenozīmē, ka attiecīgajos reģionos tiktu slēgtas vai pārdotas strādājošas pasta nodaļas,» norādīja Ālers.

2012.gadā Latvijas Pasts ir aktīvi sācis īpašumu pārdošanu - pērn izsolēs izdevies pārdot sešus īpašumus, un tas ir vairāk nekā kopumā pēdējo gadu laikā. Savukārt 2013.gada pirmajos trīs mēnešos jau ir pārdoti pieci īpašumi.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu