Latvijas piederīgā mīklainā nāve Īrijā: likumsargi atrod ieroci (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Īrijas likumsargi, izmeklējot Latvijas valstspiederīgā Denisa Timoševeja nāves apstākļus, ir atraduši šaujamieroci, vēstī Īrijas mediji.

Plašāki komentāri par ieroča saistību ar noziegumu gan netiek sniegti.

Likumsargi, kas jau iepriekš atzinusi, ka puiša nāves apstākļi ir aizdomīgi. Tiek uzskatīts, ka puisis nogalināts pēc pakaļdzīšanās, bet viņa līķis pamests uz lauka.

Cilvēki, kas paveica noziegumu, nozaguši puiša bankas kartes un vadītāja apliecību, visticamāk, lai noziegums izskatās pēc laupīšanas.

Kā ziņoja LETA, 22 gadus vecā Denisa līķis tika atrasts 2.aprīlī kādā laukā Svordsā. Tiesu medicīnas eksperti secinājuši, ka vīrietis miris no triecienā gūtām smagām iekšējo orgānu traumām. Vīrietim arī bijusi lauzta roka.

Sākotnēji Īrijas policija pieļāva, ka vīrietis nokritis vai nolēcis no mobilo sakaru torņa netālu no vietas, kur atrastas viņa mirstīgās atliekas.

Tomēr policistiem par šo versiju radušās šaubas, tāpēc eksperti vēlreiz pārmeklējuši apkārtni, kur atrasts Timošejeva līķis.

Ņemot vērā Timošejeva traumas, policisti uzskata, ka vīrieti, iespējams, notriekusi automašīna un tās vadītājs aizbēdzis no notikumu vietas.

Policisti arī izmeklē versiju, ka vīrietim uzbrukts laupīšanas nolūkā.

Pagājušā nedēļā upē netālu no līķa atrašanas vietas policisti uzgājuši mobilo telefonu, kas piederējis bojā gājušajam

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu