Latvijas pilsoņiem būs iespēja ceļot uz AAE bez vīzas (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

No 22.marta Latvijas pilsoņi uz Apvienotiem Arābu Emirātiem (AAE) varēs ceļot bez vīzas, portāls «Apollo» uzzināja Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departamenta Preses un informācijas nodaļā.

Latvijas pastāvīgo pārstāvniecību Eiropas Savienībā par šādu lēmumu ir informējusi AAE vēstniecība Beļģijas Karalistē. Ievērojot paritātes principu, Eiropas Komisijā tiek izskatīta iespēja AAE iekļaut to valstu sarakstā, kuru pilsoņiem nav nepieciešama vīza ieceļošanai Šengenas līguma dalībvalstu, tai skaitā Latvijas, teritorijā.

Ārlietu ministrija pauž gandarījumu par AAE puses pieņemto lēmumu noteikt bezvīzu ieceļošanas kārtību Latvijas pilsoņiem.

Latvijas nepilsoņu pasu turētāji detalizētu informāciju par nepieciešamajiem dokumentiem un vīzas noformēšanas kārtību var saņemt Latvijā akreditētajā AAE vēstniecībā Vācijā, Berlīnē.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu