Latvijas pludmales volejbolistes zaudē Krievijai ar 0-4

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Zaudējumu Kontinentālās kausa izcīņas otrās - Zonālās - kārtas pusfināla pirmajā spēlē ceturtdien piedzīvoja Latvijas volejbolistes Krista Kraskura un Sanda Ragožina.

Pusfināla cīņās Latvijas volejbolistes Kraskura un Ragožina, kā arī Inguna Minusa un Inese Jursone spēkojas ar Krievijas sportistēm.

Pirmajā duelī sacensībās ar desmito numuru izliktās Kraskura/Ragožina ar 0-2 (13:21, 12:21) pārliecinoši piekāpās Jekaterinai Homjakovai un Jevgēņijai Ukolovai, kuras izliktas ar pirmo numuru.

Otrajā cīņā zaudējumu piedzīvoja arī turnīrā ar ceturto numuru izliktās Minusa un Jursone, kuras ar rezultātu 0-2 (25:27, 15:21) piekāpās Anastasijai Vasinai/Jekaterinai Vozakovai, kuras izliktas ar trešo numuru.

Trešajā cīņā Minusa un Jursone ar 1-2 (21:16, 19:21, 12:15) zaudēja Hmojakovai un Ukolovai,  savukārt ceturtajā spēlē Kraskura un Ragožina ar 0-2 (12:21, 12:21) piekāpās Vasinai/Vozakovai. Līdz ar to sērijā Latvijas volejbolistes zaudēja ar 0-4.

Zonālās kārtas spēcīgākā komandas automātiski iekļūs Kontinentālā kausa finālā, bet 2.-5. vietā palikušās komandas spēlēs trešajā kārtā - Kontinentālā kausa pusfinālā. No pusfināla finālam kvalificēsies viena spēcīgākā komanda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu