Latvijas pludmales volejbolistiem uzvaras pasaules U-19 čempionāta pirmajās spēlēs (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola dueti Vlads Smirnovs un Edgars Potasovs, kā arī Alise Pastare un Anete Briņķe šodien izcīnījuši uzvaras Portugāles pilsētā Portu notiekošā pasaules U-19 čempionāta spēlēs.

Smirnovs/Potasovs, kuri čempionātā izlikti ar 10. numuru, G apakšgrupas pirmajā mačā ar 2-1 (16:21, 21:17, 15:8) uzvarēja Ibrahimu Bubakaru un Abdulu Naseru no Nigērijas, kuri turnīrā izsēti ar 23. numuru.

Atlikušās divas apakšgrupas spēles latvieši aizvadīs piektdien.

Sieviešu turnīra D apakšgrupas pirmajā cīņā ar 13. numuru izliktās Pastare/Briņķe ar 2-0 (21:7, 21:9) bija pārliecinoši pārākas pār Karību jūras salas Sentlūsijas pārstāvēm Kerīnu Neptūnu un Līzu Kesimiju, kuras turnīrā izliktas ar 20. numuru.

Čempionāta turpinājumā latvietes šovakar ar 2-1 (18:21, 21:15 un 15:13) uzvarēja Skaileru Kaputo un Delāniju Knudsenu no ASV, kuras izsētas ar 29. numuru.

Atlikusī apakšgrupas spēle paredzēta piektdien.

Pēc apakšgrupu turnīra katras apakšgrupas uzvarētāji uzreiz kvalificēsies izslēgšanas turnīra otrajai kārtai, bet apakšgrupu otrās un trešās vietas ieguvēji spēkosies izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā. Apakšgrupu ceturto vietu ieguvēji dalību sacensībās noslēgs ar ieņemtu dalītu 25. vietu.

Jau vēstīts, ka citi pludmales volejbolisti Reinis Prīdāns un Pauls Alberts van der Beks trešdien izstājās no pasaules čempionāta, nepārvarējuši pirmo kvalifikācijas kārtu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu