Latvijas rallija čempioni aicina visus rallija fanus sasparoties (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2013.gada Latvijas rallija čempionāta A+ klases čempioni Mārtiņš Svilis un Ivo Pūķis labā noskaņojumā un ar jauniem izaicinājumiem, piesakoties «Rally Alūksne» uzsāk 2014.gada rallija sezonu, «Apollo» uzzināja no abiem sportistiem.

No apkārtējām tuvējām kaimiņvalstīm izskanot priecīgai informācijai par vadošo ekipāžu jauno rallija tehniku, pretstatā Latvijā dominējošajām ziņām par vadošo rallija pilotu aiziešanu no aktīvajām sporta gaitām, ekipāža nolēmusi vismaz uz vienu dienu iepriecināt savus līdzjutējus un atbalstītājus, nosūtot pieteikumu vienai no ekipāžas sezonas mīļākajām sacīkstēm– «Rally Alūksne», norādot sacīkšu tehniku, kas noteikti pašreiz ir visu startējošo sportistu sapnis, stāsta autosportisti.

Arī ekipāžas Mārtiņš Svilis / Ivo Pūķis lielākā vēlme būtu pašmāju trasē sacensties ar Eiropas čempionāta zvaigznēm ar līdzvērtīgu tehniku, kas viennozīmīgi piesaistītu skatītāju, atbalstītāju un Eiropas valstu sportistu uzmanību.

Tā kā šādas rallija tehnikas izmantošanai neapšaubāmi ir nepieciešams ļoti liels darbs un finansiāli spēcīgi atbalstītāji, pašreizējā situācija Latvijas rallijā ļauj vien vēlēties pie šādas tehnikas stūres nokļūt.

Tā kā 2014.gada rallija sezonas braucēju sastāvs Latvijas Rallija čempionāta klasēs ir neskaidrs, arī ekipāža vēl līdz galam nav izlēmusi par 2014.gada sacensību programmu, taču noteikti plānos ir vairāki starti ārpus Latvijas. Ekipāžas plānos tiešām ietilpst starts kādā no sacensībām ar jaunās R5 klases auto.

Ekipāža vēlas atgādināt, ka līdz pirmajam rallijam – rallijam «Alūksne» atlikušas vien 9 dienas, tādējādi vēlas mobilizēt visus rallija līdzjutējus un braucējus aktīvi gatavoties startiem jaunajā, 2014.gada sezonā.

Ekipāža vēlas novēlēt veiksmīgu un izdevušos Jauno 2014.gadu visiem atbalstītājiem, draugiem un kolēģiem, kā arī aicina Alūksnes rallijsprintā ekipāžu atbalstīt, uzgavilējot jau ierastajam, «zaļajam» «Mitsubishi Lancer Evolution VIII.»

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu