«Latvijas šlāgeraptaujas 2009» fināla koncerts Ventspilī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 4. jūlijā, visi, kam tīk tautā iemīļotā mūzika, aicināti uz Ventspili, uz Reņķa dārzu, kur notiks «Latvijas šlāgeraptaujas 2009» fināla koncerts, «Apollo» informē pasākuma pārstāvis Ēriks Bandenieks.

Koncerta pirmajā daļā, kas sāksies plkst. 19.00, varēs dzirdēt un redzēt Latvijā iemīļotus šlāgermūzikas izpildītājus. Plkst. 21.15 sāksies «Latvijas šlāgeraptaujas 2009» fināla koncerts un tiešraide Latvijas Televīzijas 1. programmā ar finālbalsojumu. «Baltie lāči», «Zeļļi», Inga & Normunds, «Patrioti. LG», Harijs Ozols & Santa Zapacka, Normunds Rutulis, «Klaidonis», «Sestā jūdze» un Hardijs & Lorija cīnīsies, lai tieši viņu dziedātā dziesma gūtu uzvaru cīņā par gada «Mīļākā šlāgera» titulu. Ar muzikāliem pārsteigumiem klausītājus priecēs īpašie viesi — «Vecās mājas», Olga Rajecka un violetais Lielvārdes koris, kā arī Uģis Roze.

Koncerta noslēgumā plkst. 24.00 sāksies zaļumballe kopā ar grupu «Klaidonis» un «Vecās mājas».

«Latvijas šlāgeraptaujas 2009» fināla koncerts «Mīļākais šlāgeris» ir Latvijas Televīzijas un Ventspils pilsētas sadarbības projekts, un to finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Biļešu iepriekšpārdošana kultūras centra kasē un pasākuma dienā no plkst. 17.00 Reņķa dārzā. Biļešu cenas: Ls 4 un Ls 3 (skolēniem un pensionāriem).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu