Latvijas tirgū nonāk jauna apvidus kravas automašīna «off road»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no vadošajiem uzņēmumiem kravas automašīnu tirgū «Scania Latvia» tirgū laidis visurgājēju jeb apvidus kravas automašīnu «off road», kas ir pēdējo gadu laikā viena no būtiskākajām inovācijām produktu izstrādes politikā.

Jaunās kravas apvidus automašīnas ir speciāli pielāgotas darbam bezceļa apstākļos un nestandarta ekspluatācijas situācijās, tostarp jaunais «off road» modelis aprīkots ar 25o uzbraukšanas leņķi.

Jaunais «Scania Latvia» modelis ir aprīkots ar vienlaidu tērauda priekšējo buferi un jaunu, paaugstinātu šasiju ar pneimatisko piekari, kā arī «Opticruise» ar jauno bezceļu režīmu. «Off road» modeļa frontālais stils izstrādāts, lai tas pēc iespējas aizsargātu trauslākās sastāvdaļas, tādējādi līdz minimumam samazinot remonta izmaksas un biznesa dīkstāves risku.

«Kompānijas īstenotā produktu izstrādes un uzlabošanas politika paredz stratēģisku piedāvājumu atbilstoši tirgus pieprasījumam, un jaunajam «off road» modelim prognozējamas labas noieta perspektīvas globālā mērogā. Paredzam, ka Latvijā pieprasījumu par jauno modeli sekmēs aktivitāte celtniecības un ceļu būves nozarēs,» komentē «Scania Latvia» vadītājsAigars Pušinskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu