Latvijas U-20 hokejisti atzīst zviedru pārākumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas U-20 hokeja izlase šovakar aizvadīja trešo spēli pasaules čempionāta A divīzijas apakšgrupu turnīrā, tiekoties ar Zviedrijas valstsvienību, un piekāpās zviedriem ar rezultātu 1:10.

Zviedri jau spēles sākumā atklāja rezultātu, kad vairākumu realizēja Matiass Tedenbijs. Perioda vidū Magnuss Svensons Pājarvi panāca 2:0. Mirkli vēlāk Andre Petersons jau guva trešos vārtus, un Latvijas izlasē notika vārtsargu maiņa. Raimonda Ermiča vietā vārtos stājās Nauris Enkuzēns.

Zviedri pirmā perioda beigās guva vēl divus vārtus, bet mūsu valstsvienībā precīzs bija Roberts Jekimovs. Pirmā trešdaļa noslēdzās ar skandināvu četru vārtu pārsvaru — 5:1. Otrajā periodā tik gūti vieni vārti, kad precīzs bija Saimons Hjalmarsons, panākot 6:1.

Spēles pēdējās divdesmit minūtēs Latvijas izlase kapitulēja vēl četras reizes, un zviedri svinēja savu trešo uzvaru čempionātā, ar 10:1 uzvarot Latviju.

Jau ziņots, ka turnīra pirmajā mačā Latvijas izlase piektdien ar rezultātu 1:4 piekāpās Krievijas valstsvienībai, bet otrajā mačā ar 2:7 atzina Slovākijas vienaudžu pārākumu, būtiski samazinot cerības saglabāt vietu augstākajā divīzijā.

Pēdējā apakšgrupas spēlē Latvijas U-20 izlase 31. decembrī tiksies ar Somijas vienaudžiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu