Latvijas volejbolistēm smags zaudējums pret Bulgāriju (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LVF

Atjaunotā Latvijas sieviešu volejbola izlase Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra otrās kārtas pirmo sabraukumu šovakar sāka ar pārliecinošu zaudējumu 0-3 (12:25, 10:25 un 15:25) Bulgārijas valstsvienībai.

Latvijas komandā vismaz piecus punktus guva tikai Viktorija Brice, bet pie četriem punktiem tika Inese Jursone un Alise Lece.

«Mēs jau zinājām, ka Bulgārija ir ļoti stipra un viņu bloku ir grūti apspēlēt. Varu uzslavēt jaunās spēlētājas un ikvienu, kura gāja laukumā uz maiņu, jo viņas iegāja spēlēja stabili un uzlaboja komandas kopējo spēli,» Latvijas Volejbola federācija (LVF) citē izlases galveno treneri Jāni Leiti. «Mēs kritām ārā servju uzņemšanā un aizsardzībā. Tajā brīdī, kad aizgāja uzņemšana un izspēles kļuva garākas, arī mums parādījās kādi varianti. Tomēr ceru, ka rīt pret Čehijas izlasi spēlēsim labāk.»

Tikmēr pirmajā šīsdienas spēlē Čehijas izlases volejbolistes ar 3-0 (25:17, 25:8, 25:12) pārspēja Ungārijas valstsvienību.

Turpinājumā Latvijas izlase sestdien tiksies ar Čehiju, bet svētdien sacentīsies ar Ungārijas valstsvienību.

No 13. līdz 15. septembrim komandas Ungārijā sacentīsies vēl vienā sabraukumā.

Šajā turnīrā apakšgrupu uzvarētāji automātiski garantēs sev vietu finālturnīrā, bet apakšgrupu otro vietu ieguvējas aizvadīs cīņas ar citu apakšgrupu šīs pašas vietas ieguvējiem, sadalot atlikušās trīs ceļazīmes uz finālturnīru.

Kā ziņots, Latvijas sieviešu izlase dalībai Eiropas čempionātā pieteikta pēc ilgāka pārtraukuma. Tā piedalījās arī pirmajā kvalifikācijas kārtā, divreiz pieveicot Kipras izlasi.

Latvijas izlases sastāvs Eiropas čempionāta otrās kvalifikācijas kārtas pirmajam turnīram:

Sanda Ragozina, Inese Jursone, Ieva Tetere, Viktorija Brice, Sandra Breikša, Alise Lece, Agnese Feldmane, Sana Catlakša, Anna Lejiņa, Kristīne Lece, Lana Sorokina un Aleksandra Tihovska.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu