«Lauma Lingerie» prezentē jauno kolekciju iepircējiem no visas pasaules (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Vakar, 10.aprīlī, Jūrmalas viesnīcā Baltic Beach Hotel, vadošais veļas ražotājs Baltijas valstīs AS «Lauma Lingerie» tradicionāli prezentēja jau 2015. gada pavasara-vasaras sezonas kolekciju klientiem un franšīzes partneriem no visas pasaules. Tika prezentētas 45 kolekcijas un vairāk nekā 278 izstrādājumu, piedāvājot ne tikai starptautiskajā tirgū iecienīto Tuxedo kolekciju, bet arī modes kolekcijas un inovatīvus ražojumus, iezīmējot nākamās pavasara un vasaras tendences, informēja Deniss Ševeļovs, «Polhem PR Latvia» pārstāvis.

Omulīgās viesnīcas Baltic Beach Hotel, zāles «Pērle» draudzīgajā atmosfērā Liepājas veļas ražotāja sadarbības partneriem un klientiem tika prezentētas zīmolu «Lauma Lingerie» un Laumelle piedāvātās 45 kolekcijas 2015. gada pavasara-vasaras sezonai. Tradicionāli «Lauma Lingerie» prezentē savas nākamo sezonu kolekcijas divas reizes gadā - aprīli un oktobrī, lai iepazīstinātu savus klientus ar veļas pasaules modes tendencēm. «Kā jūs jau zināt, divreiz gadā «Lauma Lingerie» komanda noliek eksāmenu jūsu priekšā - tas ir mūsu pusgada darbs - kolekcija, ko esam izstrādājuši Liepājā, apceļojot pasaules vadošās veļas un materiālu izstādes, izpētot tendenču aģentūras prognozes un iedvesmojoties no modes pasaules, kā arī ieklausoties sieviešu vēlmēs. Šodien ir tā diena, es ceru, ka jums patiks mūsu 2015. gada pavasara-vasaras vīzija un mūsu izstrādājumu kvalitāte,» prezentaciju atklāja AS «Lauma Lingerie» valdes priekšsēdētāja Linda Matisone, papildinot, ka pagājušajā gadā «Lauma Lingerie» franšīzu veikalu pulkam pievienojās četri veikali Baltkrievijā, viens Ukrainā, divi Latvijā un Igaunijā, kā arī vēl divi Saūda Arābijā.

Dienas garumā tika prezentētas gan vispārējas «Lauma Lingerie» tendences, gan katra kolekcija atsevišķi. Stāsta AS LAUMA LINGERIE produktu speciāliste Lāsma Kaupiņa: «Veļas dizainu nosaka ne tikai tendences, bet arī sieviešu tēli, raksturi. 2015.gada pavasara-vasaras sezonā mēs izdalām četrus virzienus: «I Live My Dream»; «Rythm is Life»; «Before Sunset»; «Fulfillment of Desires». Būtiski, ka «Lauma Lingerie» sortiments turpina paplašināties - to nosaka ne tikai mūsu vēlmes, bet arī mūsu iepircēju vēlmes, piemēram, ir paplašināts piedāvājums mīkstiem krūšturiem maziem izmēriem un sievišķīgo naktskreklu un peņuāru piedāvājums no jauniem materiāliem. Arī mūsu bāzes kolekcija evolucionēja, piedāvājot ne tikai klasiskās krāsas - melno, balto un miesas krāsu, bet arī pasteļtoņus - jūras miglas, ceriņu un savvaļas rozes, kas būs aktuāli arī pēc 18 mēnešiem - tāda jaunā klasika.»

AS «Lauma Lingerie» klientu komentāri:

Lauma Lingerie sadarbības partneris Ukrainā Valentīns Morgunskis:

»«Lauma Lingerie» zīmola ražojumus Ukrainas sievietes pazīst jau kopš 2008. gada. Tos var nopirkt 75 Milavitsa veikalos,» stāsta Lauma Lingerie sadarbības partneris Ukrainā Valentīns Morgunskis. «Kad zīmola cienītāju skaits pieauga, 2012. gadā pieņēmām lēmumu atvērt pirmo Lauma Lingerie firmas veikalu Kijevā, bet pēc tam pirms gada turpat atvērām vēl vienu veikalu. Tas bija pašsaprotams lēmums, jo zīmola cienītājas dod priekšroku «spilgtai modei», kuru jāpārdod atbilstošā vidē, attiecīgi - atsevišķos «Lauma Lingerie» veikalos.»

Morgunska kungs piezīmēja, ka Ukrainā lielākā daļa Lauma Lingerie klientes ir jaunas meitenes un sievietes vecumā līdz 35 gadiem, tomēr vienlaikus pastāvīgi tiek uzturēts kontakts arī ar Lauma Lingerie cienītājām vecākās vecuma grupās. Galvenokārt, zīmola cienītājas Ukrainā ir sievietes ar ienākumu līmeni, kas nedaudz pārsniedz vidējo, viņas vieno arī augstas prasības attiecībā uz produkcijas kvalitāti un dizainu.

«Kamēr Ukrainas grivnas kurss vēl nav stabils, grūti prognozēt, kā ukraiņu pircējas sagaidīs jauno 2015. gada pavasara-vasaras sezonas kolekciju. Krītoties grivnas kursam, kritās arī pirktspēja, un tas atsaucas uz importa realizāciju Ukrainā. Šīs grūtības piedzīvo visa nozare. Lai gan pieprasījums pēc importa veļas tāpat saglabāsies, jo tirgū nav nopietnu vietējo konkurentu,» komentē Morgunskis.

«Jāpiezīmē, ka šodien prezentētā kolekcija mūsu klientēm ļoti patiks. Tajā dominē daudz ziedu apdruku, kas atgādina ukraiņu tradicionālo ziedu vainagu, kurš vienmēr būs aktuāls, neskatoties uz visām krīzēm. 2014. gada septembrī plānota pirmā veikala atklāšana Doņeckā. Ceru, ka tas arī notiks,» optimistiski sarunu noslēdz Morgunskis.

«EuroBridge sh.p.k.» valdes priekšsēdētājs Rubins Lami:

Lauma Lingerie stāsts Albānijā aizsākas ar mīlestību, kad «EuroBridge sh.p.k.» valdes priekšsēdētājs Rubins Lami studiju laikā iepazinās ar savu līgavu Līgu. «Absolvējot universitāti, es gribēju dibināt savu uzņēmumu, un viens no plāniem bija atvērt veļas veikalu. Albānijas tirgā pārsvarā dominē itāļu zīmoli, kas piedāvā tikai četrus izmērus, un, meklējot kvalitātes un labas cenas apvienojumu, mana līgava ieteica iepazīties ar plašo Lauma Lingerie sortimentu. Tā 2010. gadā Albānijā tika atvērts pirmais Lauma Lingerie veikals.» Uzņēmējs atzīst, ka pirmajā sezonā neklājās viegli: «Tobrīd zīmola kolekcijās praktiski netika izmantota sarkanā krāsa, taču melnais un sarkanais jeb kaisles krāsas ir ļoti populāras mūsu sieviešu vidū. Par laimi, jau nākamajā sezonā veļas piedāvājums bija ļoti atbilstošs mūsu sieviešu gaumei, un Lauma Lingerie ātri vien iekaroja albāniešu sirdis. Tagad valstī darbojas jau veseli trīs šī zīmola firmas veikali.»

OOO «Ekskluziv» finanšu direktors Vitālijs Sidenko:

«Krievijas rubļa kurss attiecībā pret eiro ir nokrities par 10-15%», komentē Vitālijs Sidenko, OOO «Ekskluziv» finanšu direktors, Lauma Lingerie sadarbības partneris Kaļiņingradas apgabalā. Uzņēmējs atzīmē, ka esošā situācija padarījusi pircējas uzmanīgākas un tās atteikušās no spontāniem pirkumiem. «Šodien sievietes pērk tikai to, kas tiešām nepieciešams, bez izšķērdības, taču klientu loks ir plašs - «Lauma Lingerie» produkcija Krievijā ir pārstāvēta tik plaši kā nekur citur gan sortimenta, gan izmēru diapazonā. Pircējiem ir viegli pieņemt lēmumu par labu Lauma Lingerie, pateicoties tradicionāli augstajai kvalitātei un mūsdienīgajam veļas dizainam,» atzīmē Sidenko kungs.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu