Lauris Reiniks izsludina Ziemassvēktu koncertu un CD (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iespējams, pati spožākā latviešu popzvaigzne Lauris Reiniks jau labu laiku dzīvo Ziemassvētku noskaņās un nu arī savus fanus aicina uz krāšņu un izjustu svētku koncertprogrammu, kas 20. decembrī izskanēs Arēnā Rīga. Gada nogalē gaidāms arī dziedātāja albums gada sirsnīgāko svētku noskaņās.

Gan koncertā, gan jaunajā CD skanēs pavisam jaunas un arī sen iemīļotas dziesmas latviešu un angļu valodā. Lai tām piešķirtu īpašo un neatkārtojamo svēktu izjūtu, šobrīd Lauris devies uz ASV, kur kopā ar Holivudā strādājošo Amerikas latviešu komponisti Lolitu Ritmani veido skaņdarbu aranžējumus.

Stāsta pats Lauris Reiniks: «Manās sajūtās Ziemassvētki ik reizi ienāk tieši caur dziesmām. Tāpēc šo koncertšovu veidojam tā, lai jebkurš klausītājs sajustu - jā, atkal ir Ziemassvētki! Priecīgi, skumji, jautri, kristīgi, amerikāniski, latviski – dažādi, bet vienmēr pacilājoši. Tādam manā skatījumā jābūt īstam Ziemassvētku koncertam. Un tas ir brīdis, kad svarīgi nepalikt vienam, tāpēc gaidīšu klausītājus gan draugu lokā, gan ar ģimenēm.»

Kopā ar Lauri svētku sajūtas uzburs instrumentālā grupa un Vidzemes kamerorķestris, kā arī virkne viesu. Stāsta šova režisore Aija Strazdiņa, kura ar Lauri jau veidojusi vairākus videoklipus: «Tas būs uz ģimenēm orientēts koncerts - muzikāls ceļojums Ziemassvētku dziesmās un tradīcijās, gan latviskās, gan internacionālās.»

Biļetes uz Laura Reinika Ziemassvētku koncertu nopērkamas «Biļešu paradīze»kasēs un «bilesuparadize.lv»

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu