Lauris Reiniks un <i>Aisha</i> satiekas «Pasakā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ierakstu kompānija «Mikrofona ieraksti» šonedēļ ar prieku klausītāju un skatītāju vērtējumam nodod jaunu un interesantu duetu. Lauris Reiniks un Aisha apvienojušies «Pasakā». Tāds ir šā jaunizveidotā dueta dziesmas nosaukums, kuras autori ir Lauris Reiniks un Mārtiņš Freimanis. Dziesmas pirmatskaņojums notiks ceturtdien, 29. oktobrī, plkst. 15.00 «Radio SWH» raidījumā «Darbalaiks», bet dziesmas videoklipa pirmizrāde paredzēta tās pašas dienas vakarā LNT raidījumā «Tautas balss» plkst. 19.20.

Lauris Reiniks: «Man ik pa brīdim patīk ierakstīt kādu duetu ar jaunām un talantīgām latviešu dziedātājām, un šis šķita īstais brīdis un dziesma, lai to ierakstītu kopā tieši ar Aishu, kuras jaunais imidžs man ļoti patīk. Esmu iepriecināts par rezultātu, un cerams, tas patiks arī klausītājiem.» 

Aisha, kura arī ir priecīga par dziesmas iznākumu, atzīst, ka agrāk nav varējusi iedomāties šādu kombināciju: «Mēs ar Lauri tomēr pārstāvam salīdzinoši dažādus mūzikas stilus, bet dziesma man ļoti patika, un kādēļ lai man nebūtu dueta ar latviešu Enriki Iglesiasu?» smaidot piebilst māksliniece.

Dziesmai tapis arī video, un tas ir stāsts par diviem jauniem cilvēkiem, kas, sēžot sastrēgumā dažādās mašīnās, saskatās un saprot, ka viņi beidzot viens otru ir atraduši. Abiem varoņiem vienlaikus rodas doma pamest savas automašīnas un satikties ielas vidū. Video tika filmēts gan Brīvības ielā sastrēguma laikā starp mašīnām, gan «Panorama Plaza» daudzstāvu namā.

«Visticamāk, dzīvē diez vai tā gadītos, bet kāpēc gan nevar mēģināt izdzīvot šādu romantisku pasaku?» jautā Reiniks, kurš pats ir klipa scenārija autors un režisors. Operatora darbu un otrā režisora uzdevumu veica LNT galvenais operators Imants Zaķītis. Montāža — Arturs Nikolajevs.

Rudens sezona abiem dziedātājiem ir ļoti aizņemta. Aisha ar panākumiem turpina savu Latvijas koncertuzveduma «Dvēselīte» turneju un Rīgā pat izsludinājusi papildkoncertu 5. novembrī. Paralēli dziedātāja spēlē galveno lomu izrādē «Pifs», savukārt Lauris Reiniks katru svētdienas vakaru tiekas ar skatītājiem LNT populārajā šovā «Dziedošās ģimenes», kā arī ar panākumiem apceļo Latviju, spēlējot izrādē «Kailie brieži».

www.laurisreiniks.lv

Dziesmu «Pasakā» jau iespējams lejupielādēt portālā «doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu