LBL direktora vieta joprojām brīva

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Basketbola savienība (LBS) joprojām nav atradusi pienācīgu kandidatūru vakantajam Latvijas Basketbola līgas (LBL) direktora amatam, vēsta LBS mājaslapa internetā.

Kā zināms, iepriekšējais LBL direktors Ralfs Pleinics no 1. jūnija atgriezies «Ventspils» komandā, kurā ieņem kluba ģenerālmenedžera un valdes priekšsēdētāja amatu, nomainot tajā līdzšinējo ģenerālmenedžeri Mārtiņu Rībenu un valdes priekšsēdētāju Uldi Boitmani.

Iepriekš LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps bija izteicies, ka jaunais direktors tiks izraudzīts līdz jūnija beigām.

Tomēr LBS valde, uzklausot LBS prezidenta Valda Voina un Šnepa informāciju par pārrunām, kas notikušas ar LBL direktora amata pretendentiem, vienojās turpināt kandidātu apzināšanu.

Tādējādi secināms, ka līdzšinējo pārrunu gaitā nav ticis atrasts neviens pienācīgs kandidāts.

Aktuālie darbi, organizējot Latvijas čempionātus 2011./2012. gada sezonā, pagaidām tiks veikti LBL direktora pienākumu izpildītājas Marutas Eglītes un galvenā tiesneša Agņa Pērkona vadībā, piedaloties līdzšinējam direktoram Pleinicam un Šnepam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu