LBS prezidenta kandidāts: galvenais - sniegums un panākumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Trešdien Latvijas Basketbola savienības (LBS) biedru kopsapulcē tiks lemts par jauno organizācijas prezidentu.

Viens no kandidātiem, bijušais Valsts policijas (VP) priekšnieks Valdis Voins pirmdien LTV 7. kanālā sacīja, ka pirmais darbs, ko viņš darīs, ja kļūs par LBS prezidentu būs organizācijas iepazīšana no tās iekšpuses.

«Jāiepazīstas ar visas organizācijas darbību iekšpusē, jāredz tās ikdiena,» teica Voins, kurš apzinās, ka basketbolam nav tie vieglākie laiki.

«Līdzjutējus pazaudēt ir viegli, grūtāk ir atgūt. Svarīgi ir, lai mums būtu laba līmeņa turnīri un pretinieki. Protams, galvenais - sniegums un panākumi. No klubiem jānāk pozitīva aura un fons,» piebilda prezidenta kandidāts.

Voinu LBS prezidenta amatam izvirzījusi biedrība «Eiropas Jaunatnes basketbola līga».

Statūtos paredzētajā termiņā tika saņemti divi juridiski korekti noformēti pieteikumi. Bez jau minētā Voina savu kandidatūru iesniegusi arī Gulbenes novada bērnu un jaunatnes sporta skola, kura prezidenta amatam izvirzījusi skolas direktoru Normundu Aizpuru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu